ΔΕΥΑΦ 2024: Ιστορίες ετσιθελισμού!

 


  Με αφορμή την πρόσφατη δημοσίευση στη ΔΙΑΎΓΕΙΑ Απόφασης ορισμού νέου Γενικού Διευθυντή στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Φλώρινας (ΑΔΑ: 6ΗΞ6ΟΕΕΖ-ΘΗΤ) αποδοκιμάζουμε την απαράδεκτη κατάσταση νεποτισμού που επικρατεί και διαιωνίζεται μέχρι σήμερα στην χώρα μας.

 Πέρα από κάθε φαντασία, το έτος 2024, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία δημόσια διαδικασία, το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΦ εγκρίνει ομόφωνα την πρόταση της Γενικής Διευθύντριας, η οποία απερχόμενη, δίνει ανενόχλητη "το δαχτυλίδι" διαδοχής της θέσης της -και τους παχυλούς μισθούς που βεβαίως τη συνοδεύουν- σε πρόσωπο επιλογής της, κυριολεκτικά με ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΑΝΆΘΕΣΗ!

 Και αναρωτιόμαστε: Δεν θα έπρεπε να έχουν προηγηθεί ανοιχτές διαδικασίες διεκδίκησης της θέσης αυτής; Να δοθεί ευκαιρία σε αξιόλογα και ικανά πρόσωπα να υποβάλουν υποψηφιότητα, να κριθούν και να αξιολογηθουν;

Με θλίψη διαπιστώνουμε πως στην Ελλάδα του 21ου αιώνα αντί να ισχύουν και να εφαρμόζονται οι συνταγματικές αρχές της ισότητας, της αξιοκρατίας, των ίσων ευκαιριών και της διαφάνειας βασιλεύουν δυστυχώς ακόμα οι πελατειακές σχέσεις και οι συναλλαγές..

 

Γ. Θεοδώρου

Δημότης Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου