ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ

 










  «Η απολιγνιτοποίηση δε συνοδεύτηκε με αντίστοιχα μέτρα στήριξης της τοπικής κοινωνίας και της οικονομίας της Φλώρινας, με την εικόνα πολλών κλειστών καταστημάτων να πιστοποιεί την εικόνα εγκατάλειψης του νομού από τη σημερινή κυβέρνηση.

Επισκέφθηκα τα ψυγεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αμυνταίου και ενημερώθηκα από την πρόεδρό του κ.Κρητικού για τις χαμηλές τιμές πώλησης των συμπύρηνων ροδάκινων, αλλά και τα προβλήματα που σχετίζονται με την σημαντική αυτή για το Αμύνταιο και τη Φλώρινα καλλιέργεια.

Συναντήθηκα με τον πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης Αμυνταίου «Ξινό Νερό», μίλησα με τους εργαζόμενους και ενημερώθηκα για τον στρατηγικό σχεδιασμό της επιχείρησης με ένα προϊόν που διαφημίζει την Ελλάδα σε πολλές χώρες.

Βρέθηκα με τον πρόεδρο των υλοτόμων Φλώρινας κ.Βράγκο και συζητήσαμε για τα προβλήματα του κλάδου και τις αναγκαίες τροποποιήσεις που πρέπει να γίνουν στην κείμενη νομοθεσία.

Συζητήσαμε με τους πολίτες της Φλώρινας στο «ΕΜΕRALD” πάνω στις αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής, αλλά και την ανάγκη για μια μεγάλη και πλατιά παράταξη που συνθέτει, ενώνει, διεκδικεί και κερδίζει».

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου