Η δημιουργία Φωτοβολταϊκού και Αιολικών Σταθμών στην Δ.Ε. Κρυσταλλοπηγής στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 24.7.2024

 


  Το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών συνεδριάζει την Τετάρτη 24 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι, με οκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Το πρώτο θέμα αφορά την τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τη δημιουργία Φωτοβολταϊκού και Αιολικών Σταθμών στην Δ.Ε. Κρυσταλλοπηγής:

1. Τοποθέτηση επί των προτάσεων του επενδυτή (Μεγαλέξανδρος Βενταβέλ Α.Ε. & Βύσιμα Βενταβέλ) σχετικά με τους ΑΣΠΗΕ και Φωτοβολταϊκό Σταθμό στην Δ.Ε. Κρυσταλλοπηγής.

2. Ένταξη στο δίκτυο πόλεων με λίμνες.

3. Αποχώρηση από το δίκτυο υγιών πόλεων.

4. Μνημόνιο συνεργασίας με δήμου Resen, Pustec και Devoll για τη δημιουργία Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας στην διασυνοριακή Περιοχή των Πρεσπών

5. Έγκριση της αριθμ. 116/2024 απόφασης της δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Πρεσπών, σχετικά με την Β΄ τριμηνιαία έκθεση της, περί υλοποίησης του προ/σμού οικον. έτους 2024 του Δήμου Πρεσπών.

6. Σύσταση επιτροπών άρθρου 30 ν. 5056/23 για την άσκηση των αρμοδιοτήτων των καταργούμενων σχολικών επιτροπών (και της καταργούμενης δημοτικής επιτροπής παιδείας του άρθρου 50 του ν. 1566/85).

7. Έγκριση σχεδίου 4ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος έτους 2024 του Δήμου Πρεσπών.

8. Έγκριση σχεδίου 5ης γενικής αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον. έτους 2024 του Δήμου Πρεσπών.

ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου