«Είμαστε περήφανοι για τη ΝΔ, ψηφίζουμε ΝΔ με υπερηφάνεια»

 


Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου LINGOS πραγματοποιήθηκε η κομματική συγκέντρωση την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Υγείας και αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη με τίτλο «Ο δρόμος προς την κάλπη για τις ευρωεκλογές».

Τον Υπουργό συνόδευαν ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ κ. Νίκος Ευαγγέλου, ο βουλευτής Π. Ε. Φλώρινας κ. Σταύρος Παπασωτηρίου και ο γενικός συντονιστής οργανώσεων ΝΔ Δυτικής Μακεδονίας κ. Στέργιος Αδάμ.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι δυο υποψήφιοι ευρωβουλευτές Πτέραρχος ε. α. και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΑ Μπλιούμης Γιώργος και Δακής Γιώργος πρωην Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ κος Μπογιατζίδης Παναγιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Φλώρινας κ. Τάσκας Αθανάσιος, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιαννάκης Βασίλης, ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. Στεργίου Γιώργος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας κ. Μιαούλης Γιάννης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας κ. Μάντσος Γιώργος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι της Π. Ε. Φλώρινας, νυν και πρώην αυτοδιοικητικοί της Π. Ε. Φλώρινας, πρώην Δήμαρχοι Φλώρινας και Πρεσπών, ο πολιτευτής  κ. Αντωνιάδης Γιάννης, ο πρώην βουλευτής της Π. Ε. Φλώρινας κ. Κωνσταντινίδης Στάθης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κα Γιαννιτσοπουλου Συμέλα, πρώην πρόεδροι ΝΟΔΕ, μέλη της ΔΕΕΠ Φλώρινας, πρόεδροι των ΔΗΜΤΟ Φλώρινας και Αμυνταίου, στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Φλώρινας Νίκος Ευαγγέλου καλωσορίζοντας τον Υπουργό Υγείας και τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε εν συντομία στις σημαντικές αποφάσεις που πήρε η κυβέρνηση για να κρατήσει σε σταθερή αναπτυξιακή πορεία την πατρίδα μας και επεσήμανε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Π. Ε. Φλώρινας και πως χρειάζεται περισσότερη και μεγαλύτερη προσοχή από την κυβέρνηση.

 

Ο κος Γεωργιάδης κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στο καίριο για την περιοχή μας ζήτημα της απολιγνιτοποίησης τονίζοντας ότι η καύση λιγνίτη λόγω του ότι είναι πολύ ακριβή πλέον, δεν γίνεται κατανάλωσή της και η ΔΕΗ λόγω της ευρωπαϊκής νομοθεσίας πρέπει να επιλέγει τη φθηνότερη ενέργεια.  Επεσήμανε επίσης ότι η μονάδα που έχει κλείσει είναι γιατί ολοκληρώθηκε ο χρόνος λειτουργίας της. 

«Το μόνο που έκανε ο Μητσοτάκης είναι ότι σπεύδοντας να αναγνωρίσει αυτή την πραγματικότητα μπόρεσε να πείσει την Ευρώπη να δεσμεύσει για την Δυτική Μακεδονία και την περιοχή της κεντρικής Πελοποννήσου ένα τεράστιο ποσό, ύψους πέντε δισεκατομμυρίων ευρώ από το ΕΣΠΑ, από χαμηλότερα τραπεζικά δάνεια και από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. Και αυτό το πρόγραμμα, το γνωστό σε εσάς ως ΣΔΑΜ (Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης), είναι η καλύτερη και μοναδική ευκαιρία που θα έχει η Δυτική Μακεδονία για να αλλάξει το οικονομικό της μοντέλο και να περάσει από την εποχή του λιγνίτη στην εποχή της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης. Και αυτό το σχέδιο μπορεί να εφαρμοστεί μόνο με κυβέρνηση Κυριάκου ΜΜητσοτάκ».

Ακόμη ο Υπουργός μίλησε για τη σταθερότητα που προσδίδει στη χώρα η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την καινοτομία της μέσω των μεταρρυθμίσεων και της ανάπτυξης. Και αυτό πρέπει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, στην ίδια πορεία εξέλιξης, προόδου της Ελλάδας, ώστε οι επενδυτές να εισέρχονται στη χώρα μας με οποιονδήποτε τρόπο, τονίζοντας ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που έβαλε τη χώρα στην Ευρώπη» και έχει μεγάλη σημασία για την Ελλάδα, για τη χώρα μας η ισχυροποίηση της Νέας Δημοκρατίας μετά και τα αποτελέσματα των εκλογών της 9ης Ιουνίου.

«Τι κρίνεται λοιπόν την άλλη Κυριακή; Κρίνεται η κυβερνησιμότητα, το αν δηλαδή τα επόμενα τρία χρόνια η κυβέρνηση που εκλέξαμε πέρυσι τέτοιο καιρό θα έχει την πολιτική ισχύ για να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις και κυρίως θα μπορεί να στέλνει παγκοσμίως σταθερότητα πολιτικής στην Ελλάδα, σε μία εποχή πάρα πολύ δύσκολη». 

Κλείνοντας την ομιλία του ο κος Άδωνις Γεωργιάδης επικαλέστηκε πολύ εύλογα και εύστοχα λόγια του αείμνηστου εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή: «η Ελλάς ανήκει στη δύση. Πολιτιστικά! Κοινωνικά! Ιστορικά! Γλωσσικά! Οικονομικά! Και φώναζαν από κάτω όλοι ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και έξω οι βάσεις του θανάτου. Και έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη μόνος του, ως ηγέτης της δικιάς μας παρατάξεως.

Να είστε περήφανοι για τη ΝΔ, ψηφίζουμε ΝΔ με υπερηφάνεια!».











Για το Γραφείο Τύπου της ΔΕΕΠ ΝΔ Φλώρινας

Η υπεύθυνη Τομέα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και ΜΜΕ

Τσουμίτα Μαρία

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου