ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 


 Το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 το 3ο γυμνάσιο Φλώρινας παρουσίασε τη μαθητική θεατρική παράσταση  Ευριπίδη «Ελένη», που ετοιμάστηκε και ανέβηκε στο πλαίσιο της υλοποίησης εκπαιδευτικού ομίλου.  Στην παράσταση συμμετείχαν οι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου Αρβανιτάκη Βασιλεία, Γαλαρινιώτη Βιολέτα, Γυμνόπουλος Αιμίλιος, Καμπούρης Παντελής, Καραβασίλογλου Κυριακή, Καραστεργίου Γεωργία, Κορομπίλη Ανθή, Κωνσταντινίδης Λάζαρος, Λαζαρίδης Παναγιώτης, Μάντζα Αναστασία, Μουρατίδου Μελίνα, Ναΐδη Καλλιρρόη, Νάνη Μαρία, Νοτίδου Κατερίνα, Ντούλη Ελένη, Προβίδας Χρήστος, Προδρομίδου Άννα, Τασομηνοπούλου Δανάη, Φίσκας Ιωάννης, Χαλβατζής Άγγελος.

Τη μουσική επιμελήθηκε ο μουσικός του σχολείου κ. Κούλης και οι μαθήτριες Νάνη Μαρία και Ταρτόρα Φλώρα. Οι μαθήτριες Γουστέρη Αλεξάνδρα και Δάμου Μόνικα ανέλαβαν την παρουσίαση, ενώ υποστηρικτικό ρόλο είχαν οι Γιώσκου Φρειδερίκη, Δεληγιώργη Σοφία, Καλαθά Δωροθέα, Μεχμέτι Έλενα,  Παρασκευαΐδου Αλεξάνδρα, Ρίζου Παρασκευή,  Στειακάκη Νεφέλη και Χατζή Αφροδίτη.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων εκφράζουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Κατ΄ αρχάς ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση, στήριξη και διευκόλυνση τον Δήμο Φλώρινας και την αντιδήμαρχο συντονισμού των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας-Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Φουδούλη Σοφία, καθώς και την κ. Τζίκου Βιολέτα, υπάλληλο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας-Πολιτισμού και Αθλητισμού.

      Ακόμα, την  εκπαιδευτικό κ. Γκόλνα Χριστίνα και την κ. Στρεμπένη Πασχαλιά, βοηθητικό προσωπικό του σχολείου.

   Επίσης, τις φοιτήτριες του τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κυρίες Καλλιώρα Ξένια, Παρθενοπούλου Έλενα, Πλιάκα Μαριλένα, Στρατήγη Νικολέτα, καθώς και στην υπεύθυνη καθηγήτρια τους κ. Κιρκινέ Ευαγγελία, για τα σκηνικά.

    Ευχαριστούμε θερμά τα κομμωτήρια των κυριών Σαμαρτζή Ντίνας,  Σουμπάση Ελένης και Τσούλη Γεωργίας για τα χτενίσματα των ηθοποιών.

   Ευχαριστούμε, τέλος, τους γονείς των παιδιών για την υπομονή και τη βοήθεια, υλική και ηθική, αλλά και όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 









Η Διευθύντρια

Χριστίνα Καραγιάννη

 

Οι υπεύθυνες εκπαιδευτικοί

Κωτσοπούλου Ιωάννα

Μοστάκη Θεοδώρα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου