Την Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου, στο RadissonBluParkHotel, στην Αθήνα,σε μια λαμπερή
βραδιά, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των Food&DrinkInnovation 2026,
τα οποία συγκροτούν από κοινού ένα ενιαίο, ολοκληρωμένο θεσμό που αναδεικνύει την
αριστεία σε όλο τοφάσμα της σύγχρονης βιομηχανίας τροφίμων και ποτών.
διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, Θεσμικοί Παράγοντες, Επιστήμονες, Καθηγητές Πανεπιστημίου
καιαναγνωρισμένοι Επαγγελματίες του χώρου, φέτος τίμησε για την προσφορά της στην
οινολογική επιστήμη, την Δρ. Άρτεμις Τουλάκη.
Η κ. Τουλάκη με φανερή την συγκίνηση της, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό, να
βραβεύομαι σήμερα, για
την προσφορά μου στην Οινολογική Επιστήμη.
Για σχεδόν τρεις
δεκαετίες, προσπάθησα να υπηρετήσω το κρασί με σεβασμό.
Προσπάθησα να
εμπλουτίσω και να εξελίξω τις γνώσεις μου στην οινολογία, με στόχο να
συμβάλω, το ελληνικό
κρασί, κρασί να αποκτήσει την θέση που του ανήκει, στον παγκόσμιο
χάρτη.
Ο δρόμος είναι
δύσκολος, ωστόσο οι εκατοντάδες βραβεύσεις των κρασιών μας , στους
μεγαλύτερους
διαγωνισμούς του πλανήτη, αποτελούν δικαίωση και μου δίνουν κουράγιο
για την συνέχεια.
Όλα αυτά βέβαια, δεν
θα μπορούσαν να επιτευχθούν, χωρίς την συνεργασία με τους
υπέροχους
οινοποιούς στην Ελλάδα και την Κύπρο,
χωρίς τηνεπιστημονική γνώση που μου
μετέφεραν οι
πανεπιστημιακοί μου δάσκαλοι και σίγουραχωρίς την υποστήριξη της
οικογενείας μου».


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου