ΕΕΣ Φλώρινας: Πρόσκληση πολιτών σε Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Πιστοποίησης Πρώτων Βοηθειών (ΒLS/AED) του Τομέα Υγείας ΕΕΣ

 


Το Περιφερειακό Τμήμα Φλώρινας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού οργανώνει Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Βασικής Υποστήριξης Ζωής και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή, διάρκειας 5ωρών, την Τετάρτη 24/11/2021 (ώρες 14:30-20:00), στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Π.Ε. Φλώρινας (Ημιώροφος Διοικητηρίου). Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο ή ενδιαφερόμενη, ανεξαρτήτως ειδικών προσόντων και παρέχει Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πρώτων Βοηθειών (BLS/AED), τριετούς ισχύος.

Οι εκπαιδεύσεις θα διεξαχθούν υπό την αυστηρή τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την πρόληψη μετάδοσης της Covid19. Για τον λόγο αυτό ο αριθμός των συμμετεχόντων/ουσών θα είναι 10 άτομα, τα οποία θα επιλεγούν με κριτήριο τον χρόνο υποβολής της δήλωσης συμμετοχής τους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στη φόρμα που βρίσκεται στη διεύθυνση shorturl.at/csG03έως το Σάββατο 20 Νοεμβρίου. Οι 10 πρώτοι/ες της χρονολογικής σειράς υποβολής θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά τη Δευτέρα 22/10/2021 για τη συμμετοχή τους.

Εάν οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπεράσουν την αρχική δεκάδα, οι υπόλοιποι/ες της χρονολογικής σειράς, θα ενημερωθούν κατά προτεραιότητα για τον επόμενο προγραμματισμό όμοιας εκπαίδευσης σε νέες ημερομηνίες.

Θα ακολουθήσει προγραμματισμός και άλλων παρόμοιων εκπαιδεύσεων, για τις οποίες θα εκδίδονται κάθε φορά οι αντίστοιχες ανακοινώσεις.

Περαιτέρω πληροφορίες για το κόστος και τις προϋποθέσεις παρακολούθησης παρέχονται στην προαναφερόμενη φόρμα δήλωσης συμμετοχής, αλλά και στο τηλέφωνο 2385350596 (Γραφείο ΕΕΣ Φλώρινας).

Η Πρόεδρος του ΔΣ του Περιφερειακού Τμήματος Φλώρινας, Άννα Μπαφίτη

Η Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Ειρήνη Γρατσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου